Interclean sætter dagsordenen

Når mere end forventelig 33.000 deltagere fra hele verden mødes til den store rengøringsmesse Interclean i Amsterdam 12. til 15. maj 2020 vil rengøringsinnovation igen være et gennem gående tema. For nye produkter og teknologi er under stadig udvikling. Tre store tendenser sætter dagsordenen: Robotter, data og bæredygtighed.

Robotteknologi er ikke et nyt segment for Interclean Amsterdam på nogen måde, men der sker hele tiden nye fremskridt. Hvor automatiserede rengøringsmaskiner engang var en spændende, men dyr løsning, bliver de hurtigt anvendt i forskellige miljøer og brancher. Flere virksomheder afslører de data, der findes i deres virksomheder, og forstår, hvordan de kan få mest muligt ud af det for at drive effektive og effektive processer. På Interclean Amsterdam 2020 vil deltagere være i stand til at se praktiske demonstrationer af, hvordan innovativ ny software kan understøtte deres rengøringsoperationer.

Bæredygtighed er nøgleord Med mindre end 12 år til at afværge en klimakatastrofe arbejder rengøringsudbydere hårdt for at indføre bæredygtige måder at arbejde på – fra affaldshåndtering til grøn rengøring. Derfor er cirkulær økonomi en rød tråd, der forbinder mange af de nyskabelser, der vises på Interclean Amsterdam 2020.

www.interclean

Interclean sætter dagsordenen