Kraftfuld batteriplæne-klipper til store arealer

Med den nye kraftige og batteridrevne professionelle plæneklipper RMA 765 V fra STIHL, er det nemt at klare selv store, kuperede arealer. Plæneklipperens lave støjniveau muliggør arbejde på mere vanskelige tidspunkter på døgnet, hvilket giver endnu mere effektive arbejdsdage for professionelle. 
Med RMA 765 V sigter STIHL efter professionelle brugere, som stiller høje krav til holdbarhed, levetid, robusthed og kvalitet. For eksempel gartnere, kommuner og ejere af store grunde kan have stor nytte af dette produkt. 
RMA 765 V er en kraftfuld og effektiv maskine, der også er let at manøvrere. Skrånende og ujævnt terræn kan nemt klippes takket være hjulene, som kan hæves og sænkes, og den manuelle hastighedskontrol.
Plæneklipperen er udstyret med ECO-mode, som giver længere driftstid, og seks hastighedsniveauer, fra 0-5,5 km/t. RMA 765 V har baghjulstræk og drejelige forhjul samt individuel klippehøjdeindstilling på alle hjul. Maskinen leveres desuden med en slidstærk 80-liters græsopsamler.
Batteri rækker til op til 3.100 kvadratmeter græsplæne, og kombineret med en klippebredde på 63 cm betyder det, at plæneklipperen er optimeret til store græsarealer.