Begynd rejsen mod din grønne omstilling i dag!

Mange stiller skarpt på grøn omstilling – blandt andet Sorø Kommune, som har omstillet store dele af kommunen til et grønnere fokus. ABENA har været aktiv sparringspartner på Sorø Kommunes rejse og har med vejledning og sparring været medvirkende til, at næsten alle rengøringsmidler, mopper og klude til brug i Sorøs kommunale bygninger er konverteret til grønne udgaver fra ABENAs egen svanemærkede serie, Puri-Line. Sorø Kommune har været godt tilfredse med deres nye produkter:

»De grønne produkter koster lidt mere at anskaffe, men til gengæld holder de længere, så den grønne omstilling går nærmest lige op med de udgifter, vi havde tidligere,« forklarer medarbejdere i rengøringsteamet på Sorø Borgerskole.
Også Roskilde Kommune har tilvalgt dele af Puri-Line og har investeret i Puri-Line moppen Micro Complete – og dét med stor tilfredshed:

»Mine medarbejdere har været utrolig glade for at bruge moppen, da den er så nem at arbejde med. Vi har også oplevet, at vores vand- og kemiforbrug har været minimalt af brugen af Micro Complete […] Det er faktisk en af de bedste mopper, vi nogensinde har prøvet!« fortæller Lena Johnsen, rengøringsleder i Roskilde Kommune.

Få grøn allround rengøring med Puri-Line
ABENA ønsker at gøre det nemt for kunderne at tilvælge de grønne alternativer i indkøbene. Derfor har virksomheden udviklet Puri-Line – en serie skabt med fokus på miljø og kvalitet, som gør det muligt at få en allround grøn rengøring.
Begynd rejsen mod din grønne omstilling på:

www.facility.abena.dk