Ny smart måde at fjerne kalkpletter

 

ANNONCE: Dansk opfindelse – Sanimaids WC Stain Remover – er hygiejnisk og sikker.

Ny dansk opfindelse fjerner nemt og effektivt kalkpletter i toiletkummen. Bag opfindelsen står Sanimaid®, som også er kendt for deres prisvindende hygiejniske toiletbørste, som tidligere har været omtalt i Rent i Danmark. Firmaet har netop lanceret deres nyeste opfindelse ”WC Stain Remover”. Med “WC Stain Remover” fjernes kalkpletter i toiletkummen på en ny smart måde.

Kalk i vandet i Danmark er et kendt problem som både kan gøre stor skade, men også bare give grimme kalkpletter.

»Vi kender alle til de udfordringer der er med at fjerne kalk i toiletkummen. Du kan enten bruge kemikalier som typisk løber ned i vandet, eller en skuresten som er uhandy, samtidig med at ens hånd er i direkte kontakt med toilettet. Begge dele er uhensigtsmæssigt,« siger opfinder Stig Brammer Knudsen.

Sanimaid har udviklet ny smart måde at fjerne kalkpletter
og holde et hygiejnisk rent toilet.

Smart måde at fjerne kalkpletter

Sanimaid® har løst udfordringen med  det patenterede produkt WC Stain Remover. Produktet består af et håndtag og løse slibepads som nemt påsættes med velcro. De kan i princippet anvendes flere gange alt efter behov, men løse refill slibepads kan købes. Så kan man have glæde af produktet i mange år.

Super hygiejnisk

Den høje hygiejne er i fokus. Håndtaget er produceret med Microban® built-in antibakterielt sølv ioner, som aktivt slår bakterier ihjel. Ydermere kommer man aldrig i direkte kontakt med toiletkummen. Man er hele tiden i sikker afstand, når man anvender produktet.

Smart, effektiv og topanmeldt

Sanimaids løsning med fleksible slibepads sikrer en nem og komplet rengøring i hele toiletkummen, da den fleksible slibepad følger konturen af kummen. Alle former for kalkpletter fjernes effektivt og efterlader et flot resultat. Der kan tilkøbes løse slibepads, hvilket gør WC Stain Remover til en smart løsning på et hverdagsproblem de fleste danske hjem kender til.

WC Stain Remover med løse slibepads.

Testfamilien.dk har testet produktet hos 10 danske familier og alle har givet produktet topkarakterer på samtlige parametre som effektivitet, nytteværdi og pris.

www.sanimaid.com