Whiz rykker ind på det danske marked

Whiz, den automatiske robotstøvsuger, lander i Danmark med fuld salg og service, idet såvel Abena A/S som Virena Aps fremover vil forhandle støvsugeren.

Whiz er en brugervenlig og pålidelig selvkørende rengøringsløsning designet til støvsugning. Den er oplagt til rengøring med kraftig støvsugning af store områder, og kan frigøre medarbejderne til at fokusere på opgaver af høj værdi, som gør en reel forskel for service og kundetilfredshed.

Whiz kan rengøre op til 500 kvadratmeter i timen og dækker 1.500 kvadratmeter å en enkelt opladning.

Whiz, den automatiske robotstøvsuger, lander i Danmark med fuld salg og service, idet såvel Abena A/S som Virena Aps fremover vil forhandle støvsugeren.

Whiz er en brugervenlig og pålidelig selvkørende rengøringsløsning designet til støvsugning. Den er oplagt til rengøring med kraftig støvsugning af store områder, og kan frigøre medarbejderne til at fokusere på opgaver af høj værdi, som gør en reel forskel for service og kundetilfredshed.

Whiz kan rengøre op til 500 kvadratmeter i timen og dækker 1.500 kvadratmeter å en enkelt opladning.