ABENAs Complete moppe fås nu med lommer

I ABENAs egen serie af svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude finder du Puri-Line Micro Mop med lomme. Denne svanemærkede garnmoppe i mikrofiber er skabt med lange kantfrynser, som gør moppen særligt velegnet til brug i lokaler, som er tæt møblerede, da kantfrynserne effektivt fjerner snavs langs kanter og ved bord- og stoleben.
Moppens garn har en hård vævning, hvilket gør moppen til det oplagte valg at bruge på gulve med høj friktion. Moppen er særlig effektiv på gulve af laminat, lakeret træ, linoleumsgulve, fliser, epoxy og gummi. Doserer du dit vand korrekt, er der ikke behov for at tørre gulvet op efterfølgende. Mikrofibermoppen tåler både klor, sprit og desinfektion. Udover Puri-Line Micro Mop med lomme finder du nu også Puri-Line glasmoppe i 40 cm, ligeledes i mikrofiber.
Fjerner 99,9 % af bakterier
Både garn- og glasmoppe fra Puri-Line er en del af Puri-Line Complete-serien, som har en række unikke egenskaber. ISO-certificeret laboratorietest dokumenterer, at mopperne i serien opsamler 99,9 % af bakterierne ved anvendelse i fugtig tilstand. Efter endt rengøring kan mopperne vaskes ved 95 grader, så du hermed er garanteret en helt ren moppe efter vask.
Når mopperne skal vaskes, anbefales det kun at anvende en tredjedel vaskemiddel i forhold til den anbefalede dosering. Mopperne i Puri-Line Complete-serien har desuden en lang holdbarhed, da mopperne i serien tåler minimum 500 vaske.
Se de to mopper på ABENAs webshop:
online.abena.dk