Udnyt robotteknologien og digitalisér jeres hverdag

Rengøringsledere og rengøringschefer i kommuner og private virksomheder med rengøringen i eget regi eller som overvejer denne løsningsmodel kan få ny inspiration på et seminar den 19. maj i Odense. Bag seminaret står Cleanmanager, BO Consult og Abena.

Programmet tager direkte udgangspunkt i det nuværende marked og de muligheder og værktøjer, man med fordel kan anvende for at optimere den daglige drift i rengøringsafdelingen. Seminaret varer fra klokken 9-15 og indeholder bl.a. følgende:

  • Status på branchen og muligheder nu og fremadrettet:Hvad kendetegner markedet her og nu? Hvor ligger de største muligheder for forbedringer og nye tiltag? Hvad er de største begrænsninger? Hvordan kan vi bedst muligt navigere i markedet og få succes?
  • Robotteknologi anno 2022 – oplæg ved ABENA A/S. Udviklingen i de sidste 10 år. Robotteknologi, cobot vs. robot. Hvorfor robotteknologi til rengøring. Hvor og hvornår robotteknologi med fordel kan anvendes. Praktiske eksempler. Økonomiske konsekvenser
  • Demo af robotter.
  • Udnyt de digitale værktøjer. Smart og sikker dokumentation. Bedre trivsel og mindre stress. Professionelle og stolte medarbejdere. Overblik og optimal anvendelse af ressourcer
  • Handleplan til jeres digitaliseringsstrategi.

Læs mere: https://www.dropbox.com/s/v2onw46gbjwwm3w/Seminar%2019%3A5%202022.pdf?dl=0

Tilmelding: https://forms.gle/V1dvVCk6eDSFhqB5A