ISS Danmark vinder to serviceaftaler med Danmarks Radio

ISS Danmark skal fortsat levere en lang række serviceydelser på Danmarks Radios 10 lokationer rundt om i landet. Aftalerne har en værdi på et tocifret millionbeløb og løber i fire år med option på forlængelse

Danmarks største leverandør af facility services ISS Danmark skal fortsat over de næste fire år levere en lang række serviceydelser på Danmarks Radios (DR) 10 lokationer med DR-Byen i København som den klart største lokation.

Det er en kendsgerning efter, at ISS Danmark har vundet to offentlige udbud, et i januar og et i april, om en række serviceydelser til DR’s lokationer til et tocifret millionbeløb årligt. I udbudsprocesserne blev der blandt andet lagt vægt på kvalitet, pris og bæredygtighed som bærende kriterier for valg af leverandør. 

Dele af kontrakterne har ISS Danmark haft siden 2016 og med det netop vundne udbud om blandt andet intern service og sikkerhedsydelser styrker ISS Danmark serviceleverancerne og samarbejdet med Danmarks Radio. 

»Vi har siden 2016 haft et stærkt og succesfuldt samarbejde med DR, og at vi nu kan udvide det ved at tilføje flere serviceydelser til den samlede leverance passer rigtig godt ind i vores måde at arbejde og servicere vores kunder på – nemlig ved at tilbyde integrerede serviceløsninger. Jeg ser meget frem til at fortsætte og udvikle vores partnerskab med DR over de næste år,« siger Thomas Vilsbøll, der er kommerciel direktør i ISS. Kontrakterne gik i drift sidst i april og 1. juni i år.

Det vækker også glæde hos DR at fortsætte og øge det konstruktive samarbejde.

Fakta om DR-kontrakterne 

Levering af rengøring, vinduespolering og planteservice på alle DR’s 10 lokationer

Levering af Intern Service til DR-Byen og DR’s lokation i Aarhus

Levering af Sikkerhed til DR-Byen

Aftalerne løber frem til 2026 med option på forlængelse i 2×2 år og har en værdi på et to-cifret millionbeløb

Kontrakten omfatter levering af serviceydelser til ca. 3000 fastansatte i DR, ca. 2000 freelance-medarbejdere og omkring 500 daglige gæster

Flere services er i drift og andre services kommer i drift til juni i år

30 medarbejdere bliver virksomhedsoverdraget fra tidligere leverandør til ISS Danmark

ISS Danmark har haft kontrakt med DR siden 2016