Rengøringsindustriens nye medarbejder redder liv

I disse tider med mangel på arbejdskraft inden for rengøringsbranchen er desinfektionsrobotten fra AUDITE ROBOTICS kærkommen.

AUDITE UV-C Hybrid Robot hjælper med at optimere, dokumentere og sikre desinfektion.

Har du en hospitalsstue, en operationsstue, et venteværelse eller måske en hotellobby, som du skal være sikker på, er desinficeret og fri for bakterier og vira? Så kan AUDITE UV-C Hybrid Robot være løsningen. Med deres banebrydende løsning så har AUDITE ROBOTICS skabt en UV-C Hybrid robot, der gør anvendelse af UV-C lyset let tilgængeligt. UV-C lys er en kendt, veldokumenteret og grøn non-touch desinficeringsteknologi, der desinficerer overflader uhyre effektivt. Kombinationen af UV-C lys og HEPA-filteret skaber den banebrydende Hybridløsning, der renser og desinficerer 200 kubikmeter luft i timen. Den velkendte men dårlige lugt ved anvendelse af UV-C lys neutraliseres, når det har været en tur igennem filteret.

Luftfiltreringen sikrer, at robotten kan anvendes i rum, hvor der er mennesker til stede. AUDITE UV-C Hybrid Robot har derfor en større anvendelighed end andre UV-C robotter. På 5-10 minutter kan et rum blive desinficeret ved hjælp af AUDITE UV-C Hybrid Robot. Robotten kan være i drift i 10-12 timer dagligt, afhængigt af dens missioner og planlagte genopladninger.

LÆS OGSÅ: Robotten der fjerner bakterier og forbedrer arbejdsmiljøet

AUDITE UV-C Hybrid Robot er allerede godt integreret i det spanske og snart det engelske sundhedsvæsen. Vil du også optimere din desinfektion og være med til at redde liv? Så gør autonom rumdesinfektion til en del af dine daglige rengøringsrutiner og vælg den optimale løsning, AUDITE UV-C Hybrid Robot.

Besøg Audite Robotics her.