TASKI lancerer ny serie af ultimative gulvvaskemaskiner

Diversey, der står bag TASKI gulvvaskemaskiner, tager et nyt spring imod en endnu smartere og mere bæredygtig rengøring. Lanceringen af den nye generation af gulvvaskere under navnet ULTIMAXX sætter nye standarder.

Den nye TASKI ULTIMAXX er fremtidens afløser for Diverseys kendte swingo gulvvaskemaskiner, som har været på markedet siden 2003. Steffan Hansen ses her med den første ULTIMAXX model på markedet. Flere modeller vil løbende blive præsenteret.

Den robuste og driftssikre teknologi er bevaret i TASKI’s nye serie ULTIMAXX gulvvaskere, som netop er præsenteret på det danske marked ved to præstationsdage i henholdsvis Aarhus og Vedbæk. Den nye serie af gulvvaskere er efter et længere udviklingsarbejde tilføjet helt nye intelligente løsninger, som sikrer højere rengøringseffektivitet, mere bæredygtighed og stor ydeevne.
Gulvvaskerne fra Diversey er fortsat kendetegnede ved den velkendte orange farve, som de fleste i branchen kender fra TASKI-maskinerne, der i mange år har været en kærkommen hjælper på mange arbejdspladser, lige fra mindre og mellemstore rengøringsselskaber til de store internationale virksomheder som ISS og McDonalds.
»Med serien ULTIMAXX tager vi næste skridt i forhold til at levere maskiner med meget stor fleksibilitet, så de kan løse enhver udfordring i forhold til gulvrengøring,« siger Steffan Hansen, der er marketingansvarlig i Danmark,
Blandt de intelligente løsninger er muligheden for at spare markant på både vandforbrug og kemi. Teknologien reducerer vandforbruget med op til 76 procent ved daglig gulvrengøring, fordi maskinen automatisk doserer vandmængde og kemi ud fra behovet. Vandmængden afmåles for eksempel efter kørehastigheden.
»Foruden miljøhensynet ved at spare på vandmængden, så reducerer løsningen også tidsforbruget, fordi der er færre driftsstop til påfyldning af vand,« fortæller Steffan Hansen.
Første model i ULTIMAXX serien lanceres under tilnavnet ULTIMAXX 1900, hvilket refererer til, at gulvvaskeren kan klare et areal på 1900 kvadratmeter på den 43 liter store vandtank.

Gør rent uden kemi


De nye intelligente maskiner gør det muligt enten at spare markant på kemiforbruget eller helt undgå kemi.
For det første behøver man ikke blande rengøringsmidlet i vandtanken. Hvis man anvender IntelliDose systemet doseres midlet først, når vandet løber ud ved børstehovedet. Dette bevirker, at overdosering og spild af kemi helt undgås.
»Der står således ikke rengøringsmiddel i vandtanken efter brug og man undgår spild. For det andet bruger vi højkoncentrerede rengøringsmidler, som sættes ind i maskinen i poser. Med vores IntelliDose doseringssystem, som er integreret i maskinen, undgås overforbrug,« fortæller Henrik Andersen, der er produktchef og specialist i rådgivning af rengøring af bl.a. gulve.
Ved brug af højkoncentrerede rengøringsmidler reduceres mængden af emballage markant. Det er mere bæredygtigt at få midlet i en lille pose, som strækker langt, fremfor i mange større traditionelle plastikdunke.

ULTIMAXX til dit behov


ULTIMAXX 1900 kan leveres med forskellige moduler, som giver en effektiv gulvvask alt efter behovet. Det er for eksempel muligt at få enkelt eller dobbelt roterende rondeller og vaskebørster, et rektangulært skrubbehoved til særligt tilsmudsede områder eller et modul med dobbelt valsebørste til miljøer med ujævne gulve. Endelig leveres ULTIMAXX med en ”Twister” indstilling, hvor maskinen selv optimerer dens indstillinger og gør det muligt helt at undlade brug af kemi sammen med anvendelse af Twister rondeller.
»Twister rondeller er en svensk opfindelse og ganske udbredt på den anden side af Øresund. Vi ser nu at stadig flere danske rengøringsselskaber også tager løsningen til sig for at spare på ressourcerne og for at skåne miljøet,« fortæller Steffan Hansen.


Et væld af funktioner


ULTIMAXX leveres enten med et enkelt betjeningspanel eller med en touchskærm. Men uanset de mange funktionsmuligheder, så er maskinen let at betjene. Der er således et simpelt brugerpanel som åbnes med brugerens nøgle og et administratorpanel som rengøringslederen kan åbne med en anden nøgle. Denne løsning sikrer let betjening for skiftende rengøringsmedarbejdere.
Med stigende indførsel af synlig rengøring er den nye TASKI optimeret til et meget støjsvagt niveau ligesom det er muligt at påsætte HEPA-filter for sikring af et godt indeklima.
Maskinen har en intelligent enhed, som bl.a. gør det muligt at følge maskinens brug og slid på enkeltdele. Dette kan forhindre nedbrud og maskinens levetid forlænges.