Robotten er den kollega, der tager de trælse opgaver

RV Unique har et særligt robot-team, der kan vejlede omkring robotter til rengøring. Teamet er specialister i de prisvindende og innovative Lionsbot, der udmærker sig ved brugervenlighed og stor robusthed.

Familien af LionsBot, som forhandles af RV Unique.

Implementering af robot-teknologi kan ofte være forbundet med en vis skepsis. Vil de overtage vores manuelle arbejdsopgaver? Kan robotterne virkelig udføre opgaverne med samme høje kvalitetsniveau som manuelt arbejde? Er robotterne driftssikre og pålidelige?
Man bliver ofte mødt med disse eller lignende spørgsmål, når snakken falder på indførsel af robot-teknologi til udførelse af rengøringsopgaver.
Skepsissen har flere ben at stå på. To af dem kunne være:
• At den robotteknologi, der hidtil har været tilgængelig, ikke har været effektiv nok og har krævet personale med relativ høj it-forståelse for at kunne betjene og vedligeholde løsningerne.
• En anden væsentlig årsag til skepsis er, at man er nervøs for, at robotternes arbejde vil resultere i en øget arbejdsløshed i branchen som resultat af, at manuelle rengøringsopgaver overtages af robotter.
Den sidstnævnte skepsis beror dog som regel i en misforståelse af, hvilke typer rengøringsopgaver robotterne er designet til at varetage. Tanken bag implementering af robotteknologi til rengøringsopgaver, er som et supplement til det manuelle arbejde. At eliminere de fysisk monotone og dermed opslidende arbejdsgange, der er forbundet med professionelt rengøringsarbejde.

Robotten skal aflaste medarbejderen


Robotten skal ses som en kollega, der tager de trælse opgaver. Men andre ord: Rengørings-robotten skal aflaste rengørings-medarbejderne ved at varetage de opgaver, der ofte er forbundet med mange skridt f.eks. bag en gulvvaskemaskine. Hermed frigøres tid til andre mere avancerede rengøringsopgaver, som ikke kan foretages af teknologi. Ved at nedbringe det fysiske slid ved monotone arbejdsopgaver reduceres risikoen for arbejdsskader med alt, hvad det har af negative konsekvenser for først og fremmest medarbejderen men også for arbejdsgiver og samfund.

De innovative LIONSBOT


I rengøringsbranchen har robotteknologien været kendt gennem en del år. I de seneste år er der rigtig kommet fart på såvel de teknologiske løsninger og ikke mindst interessen for, hvordan teknologien kan gøre rengøringsarbejdet mere effektivt og fleksibelt.
En meget interessant og innovativ udvikler og producent af robot-teknologi til rengøringsbranchen, er LIONSBOT fra Singapore. I 2020 modtog de, meget forståeligt InterClean’s innovationspris for branchens mest innovative produkt.


Siden har LIONSBOT ikke hvilet på laurbærrene, men udvidet deres sortiment af rengøringsrobotter til rengøring af gulv-arealer, således at de nu har robotløsninger til rengøring af såvel mindre kontorer, butiksarealer og helt op til store lagerhaller, parkeringskældre osv. Rengøringsrobotter, der kan varetage rengøringen af alle gulvarealer og gulvoverflader.
LIONSBOTS robot-program indeholder løsninger til såvel gulvvask, fugt-mopning og støvsugning.
Sortimentet indeholder også en løsning, der transporterer f. eks. affalds-containere, linned-, madvogne mv.


RV Unique opretter robotafdeling


RV Unique er den danske distributør af LIONSBOT’s robotløsninger.
Hos RV Unique har man valgt at oprettet en Lionsbot-afdeling med to medarbejdere, som udelukkende varetager vejledning, salg, implementering og service af LIONSBOT-robotløsninger.
For at kunne yde den bedst mulige og mest kompetente service og vejledning, foretages dette arbejde i tæt samarbejde med service-afdelingen ved LIONSBOT i Singapore.
LIONSBOT’s rengørings-robotter har været på markedet siden 2019 og er allerede implementeret ved en lang række kunder rundt om i verdenen, Europa og Scandinavien. I Danmark kører robotterne selvfølgelig også en række vidt forskellige kundetyper.

Brugervenlighed og holdbarhed


Med sin enestående brugervenlighed, robuste holdbarhed og fantastiske rengøringsresultater, har Lionsbot’s innovative robotrengøringsmaskiner taget markedet indenfor automatiseret rengøring med storm. Amsterdam Innovation Award i 2020 gik også til LionsBots rengøringsrobotter. Med den mest avancerede teknologi på markedet gør de rengøringen mere effektiv og bidrager til et forbedret arbejds­miljø.

SENESTE NYHEDER:

Vil du vide mere


Ønsker du at høre mere om LionsBot og mulighederne for at få LionsBot på netop din arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte en robot-teamet hos RV Unique:


Technical Sales Lead:
Marianne Winther Schnell,
+45 23 95 10 88, mws@rvu.dk

Konsulent / Teknisk salg:
Christian Øgendahl Frøsig,
+45 23 95 56 09, cf@rvu.dk

Tag også et kig på LIONSBOT.com eller RVU.dk, hvor der er masser af materiale, hvor de enkelte rengøringsrobotter detaljeret er beskrevet.