Datadrevet rengøring giver Tork Vision Cleaning fornem anerkendelse

Tork Vision Cleaning besidder de bedste praksisser inden for rengøring, desinfektion og forebyggelsen af infektionssygdomme, som minimerer risici forbundet med infektionsstoffer som COVID-19. Det erklærer Global Biorisk Advisory Council™, der er en afdeling under ISSA, den globale forening for rengøringsbranchen.

»Med så mange muligheder på markedet i dag kan det være overvældende for beslutningstagerne at vælge det bedste udstyr, kemikalier eller programmer,« siger GBAC Executive Director Patricia Olinger. »Med GBAC Star Registration er det tydeligt, hvilke løsninger og programmer som er blevet undersøgt af eksperter og opfylder et højt niveau af renlighed og sikkerhed. Det giver ledere de bedste muligheder for at udstyre og uddanne fagfolk, så de let og effektivt kan opretholde borgernes sundhed.«

For at blive registreret hos GBAC Star har Tork Vision Cleaning opfyldt specifikke krav med hensyn til effektivitet, omkostninger, sundhed og sikkerhed samt fremvist videnskabeligt bevis for et effektivt bidrag til at forhindre spredningen af COVID-19 eller andre sygdomme.

Prestigefyldt registrering

Ifølge data, som er indsamlet fra eksisterende Tork kunder, har det at skifte til datadrevet rengøring hjulpet dem med, at sikre at dispensere er fyldte 99% af tiden, det har sparet på tjek af dispensere og sparet op til 20% af antal rengøringstimer.

»Vi er glade for at blive anerkendt med sådan en prestigefyldt registrering. I løbet af årene har vores kunder opdaget, at datadreven rengøring bidrager med mange flere fordele udover smartere bemanding, hurtigere løsningstid og optimal rengøringshyppighed,” siger Simone Arend Jensen, Customer Service Manager Tork Solutions.

»Ved at bruge den viden, som kommer fra data, gør, at kunderne får muligheden for at ændre deres arbejdsgange og opnå højere medarbejdertilfredshed og bedre resultater, idet de styrker deres rengøringspersonale til at arbejde smartere og mere effektivt. I en ny kundeundersøgelse svarede 100%, at datadreven rengøring hjælper dem med at forbedre hygiejnen i deres virksomhed, mens 85% svarede, at det hjalp dem med at skabe et sikkert miljø under COVID-19.«

Læs mere her: https://www.tork.dk/serviceydelser/losninger/vision-rengoering.