Anders Andersens Rengøring får stadig bedre fodfæste i Jylland

 

Flag, pølsevogn og partytelt bød gæsterne velkommen ved Anders Andersens Rengørings domicil i Vejle, da virksomheden markerede sit 20 års jubilæum i det jysk-fynske den 1. september. Tilbage i 2003 rykkede den sjællandsk baserede rengøringsvirksomhed over Storebælt og etablerede kontor og servicelager i Vejle. For efter 35 år i København og på Sjælland var der også bud efter virksomhedens ekspertise inden for rengøring, vinduespolering og ejedomsservice Vest for Storebælt.

I dag er næsten 400 medarbejdere og 600 kunder tilknyttet Jylland-Fyn-afdelingen, som i 2017 også blev udvidet med kontor og servicelager i Aarhus.

»Vi har efterhånden kunder over hele Jylland-Fyn, men med en markant position i Trekantområdet og Aarhus,« siger afdelingsleder Jan Kousgaard.

 

Den festlige markering i Vejle havde deltagelse af Anders Andersen (nr. 3 fra venstre),som grundlagde virksomheden for godt 55 år siden, hans bror Knud Andersen (nr 2 fra venstre), der har været med næsten siden starten. Næste generation har taget over på den daglige ledelse, idet Anders Henning Andersen (th) nu er administrerende direktør. Yderst til venstre ses afdelingschef for Jylland-Fyn, Jan Kousgaard.

 

»Vi har fortsat fokus på vækst baseret på, at vi vil levere kvalitet og sikre, at medarbejderne har tid til opgaverne. Vores force er, at vi sælger mennesker til at udføre arbejdet, og hvis det skal holde i længden, så skal vi også kunne stå inde for arbejdsvilkårene. Medarbejderne skal kunne følge med, de skal have tid til at levere kvalitet. Når det er opfyldt, så ser vi også, at mange af vores medarbejdere bliver i jobbet i rigtigt mange år og kunderne holder ved,« siger afdelingschefen.

I dag udgør det jysk-fynske marked omkring en fjerdedel af omsætningen i Anders Andersens Rengøring

I en tid med markant fokus på pris i mange udbud, så ser det ud til at filosofien i Anders Andersens Rengøring stadig har en stor fremtid. For antallet af kunder vokser stadig.

»Derfor kigger vi nu efter også at etablere kontor og servicelager i Aalborg. Vi får stadig flere kunder i det nordjyske og forventer yderligere ekspansion, når vi også slår os ned i Aalborg. En anden fordel ved flere lokationer i Jylland, er at vores medarbejdere sparer tid på landevejen og dermed bidrager vi også til bedre bæredygtighed,« siger salgschef Jesper Lenskjold.

Anders Henning Andersen
Anders Andersen og Knud Andersen ved receptionen i Vejle.