Nilfisk: Kompakt SC4000 gulvvasker

Nilfisk lancerer den nyeste kompakte SC4000 gulvvasker – perfekt til sygehuse, skoler og detailhandel.

SC4000 fra Nilfisk er designet til brug på kompakte områder og er ideel til brug på hospitalsgange, institutionsgange og i detailbutikker
SC4000 er en kompakt ride-on-gulvvasker med et nedskaleret design og en 125 liters beholder, der gør den nem at manøvrere, hvor pladsen er trang, og som nemt kan passere gennem døråbninger i standardstørrelse. Den har alle de kræfter, funktioner og egenskaber, der skal til for at vedligeholde gulve i områder med meget trafik, men er alligevel kompakt nok til at nå områder, der ikke kan rengøres med større, mindre fleksible rengøringsmaskiner. Det giver operatøren mulighed for problemfri rengøring af mange områder i en bygning eller butik.

Godt for miljøet og for indtjeningen

SC4000 anvender avancerede teknologier, der minimerer ressourceforbruget og reducerer rengøringsudgifterne.
SmartFlow™-teknologien justerer vand- og kemikalieforbruget til den aktuelle hastighed for at mindske forbruget af vand og kemikalier, mens EcoFlex™ justerer vandmængden, doseringen af rengøringsmiddel og børstetrykket for at optimere ressourceforbruget.
SC4000 er fleksibel, brugervenlig og ideel til rengøring af institutioner, hospitaler og detailhandel. Den har alle de kræfter, funktioner og egenskaber, der skal til for at holde gulvene skinnende rene.