Marvin: Den nye sikre holdspiller

ADVERTORIAL

I en verden af teknologiske fremskridt, er rengøringsbranchen også hjulpet. Mød Marvin der med sin unikke kombination af manuel og automatiseret gulvvask er designet til at imødekomme nutidens dynamiske rengøringsbehov.

Teach & Repeat: Marvins brugervenlighed

Forestil dig at have mulighed for simpelthen at vise en maskine, hvordan en opgave skal udføres, for derefter at træde tilbage og lade den gøre arbejdet. Det er essensen af Marvins “Teach & Repeat”-funktionalitet.

Proceduren er lige så ligetil som den lyder:

  1. Ved at trykke på optageknappen, kan du manuelt styre Marvin og vise den nøjagtigt, hvordan du ønsker gulvet vasket i hvert enkelt rum, uanset rummets kompleksitet eller specifikke behov.
  2. Alt det husker Marvin og kan nu fremover sættes i gang med, hvad den er blevet vist.

GÅ DIREKTE TIL MARVIN PRÆSENTATIONEN

Den navigerer sikkert med hjælp af avancerede sikkerhedsfunktioner. Så næste gang Marvin sendes ud for at vaske gulv, genkender den statiske og dynamiske forhindringer, omgår dem og fortsætter sin lærte rute.

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved Marvin er dens brugervenlighed. Alt, hvad brugeren behøver at gøre, er at trykke på en enkel knap, hvorefter Marvin lærer ruten. “Teach & Repeat” -systemet eliminerer behovet for dyb teknisk indsigt, hvilket gør det nemt for alle at bruge.

Marvin bliver en slags forlængelse af rengøringspersonalet – en hjælpsom assistent, der tager sig af gulvvask, så personalet kan være mere effektive med andre gøremål.

Schweizisk kvalitet

Udviklet af det schweiziske firma WETROK, som bærer en stolt arv på 75 års erfaring i branchen, er Marvin en blanding af traditionel viden og moderne innovation. Denne “Made in Switzerland”-robot er ikke kun udviklet med WETROKs ekspertise, men også med ekstern assistance fra Sevensense Robotics, hvilket garanterer kvalitet og pålidelighed.

Marvin bringer os ind i en ny æra inden for rengøringsbranchen, hvor der er den gode balance mellem avanceret teknologi og praktisk erfaring. Den kombinerer det bedste fra begge verdener, hvilket gør den til et værdifuldt redskab i den moderne rengøringsverden.

Book en demonstration

Dem der er interesseret i at udforske, hvad Marvin har at byde på, kan kontakte Morten Friis fra LOCON om en demonstration på tlf. 40 250 160 eller på mailen morten@locon.dk.
Man kan finde yderligere detaljer og specifikationer om Marvin på

www.locon.dk/marvin.

Øverst på formularen