Sales manager – IoT Cleaning

STILLINGSANNONCE

Der er intet effektivt og bæredygtigt rengøringssystem uden en dynamisk dialog om kvalitet og dataindsigt.

IoT Cleaning leverer SaaS software i verdensklasse og flytter derfor den traditionelle rengøringsbranche til en langt mere bæredygtig og datadreven fremtid, hvor rengøringsindsatsen sker der, hvor der er et reelt behov.

Vi har i IoT Cleaning brudt den traditionelle tilgang, men vi har brug for din støtte til at navigere overgangen og forme fremtiden og sammen med os udbrede de gevinster som vores kunder får af en langt mere datadrevet infrastruktur, hvor kvaliteten netop bygger på data og bæredygtighed og ikke på traditionelle kvartalsvise opfølgningsmøder. Vores kunder kræver konstant udvikling – og vi kan levere det!

Forestil dig at få til opgave at sælge SaaS software i verdensklasse for et datadrevet rengøringsinitiativ, der revolutionerer rengøringsprocesser ved hjælp af avanceret teknologi. Dette initiativ forbedrer ikke kun kvaliteten, men også effektiviteten i rengøringsindsatsen ved at integrere dataindsigt og kunstig intelligens.

IoT Cleaning sælges til bygningen og er leverandøruafhængig og skaber 100 % transparens. Nu søger vi en ambitiøs og resultatorienteret kollega, der som Sales Manager kan opsøge nye og udbygge eksisterende kunderelationer. Du får muligheden for at spille en helt central rolle ved at drive og udvikle salget. Vi forestiller os, at du kommer fra rengøringsbranchen, men måske er du verdens bedste software sælger? Under alle omstændigheder, skal du være i stand til at forstå vores løsninger og via en ydmyg og lyttende tilgang, udbrede vores budskab til alle typer af vores vigtige kunder, herunder den lokale serviceleder og den globale Head of Facility Management.

Du taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk både i skrive og tale.

Har du potentiale til Head of Sales er der mulighed for medejerskab.

Lad os sammen skabe en renere og sundere fremtid ved at kombinere teknologi og datadrevet innovation, med din evne til at åbne døre og påvirke beslutningstagere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Knud Erik på 28344295, se mere på www.iotcleaning.com eller mail til kep@lomwas.com

Du må også gerne sende din ansøgning på mail til kep@lomwas.com.