Katrin: Bobler og kage markerer skarpt hjørne

Michael Steffensen og Rikke Wolff, begge sales managers hos Katrin, var i fødselsdagshumør på DRF’s forårsseminar, hvor de bød på bobler og kage til de mange deltagere.

Katrin har rundet skarpt hjørne med 50 år på markedet for levering af papirprodukter. Metsä er en af de førende producenter af tissue papir til både professionel og privat brug, og har et markant samarbejde med flere rengøringsselskaber, virksomheder og offentlige kunder i Danmark. På DRF’s seminar i Billund blev fødselsdagen markeret med et flot udvalg af ostelagkager og andet bagværk, bobler og svensk øl.

Øllet fra Mariestad henviser til Metsä Groups store fabrik i Mariestad i Sverige, som i øjeblikket udbygges for et milliardbeløb for at kunne sikre levering af stadig flere produkter til både rengøring, facility management og private.

Med opførelsen af den ny fabrik kommer papirproducenten tættere på sit klima- og -miljømål om fossilfrie fabrikker, fuld udnyttelse af bi- og restprodukter og reduktion af vandforbruget med 35 procent. Det 50-årige brand Katrin har således et skarp blik på fremtidens miljø. I dag er råvarerne i produktionen 99,6 procent fossilfrie, men målet er at komme det sidste stykke i mål, så det er 100 procent fossilfrit i 2030.