Rengøringsbranchen forbereder sig på kunstig intelligens

På en branchedag om anvendelse og implementering af AI-teknologi, robotter og digitale værktøjer i rengøringsbranchen bliver der i maj givet indblik i, hvordan disse nye teknologier kan transformere branchen.

Daniel Turi Hedelund fra AI Denmark præsenterer muligheder for implementering af AI i virksomhederne, mens Flemming Kjær Thinggaard, founder & CTO hos Autonomous Units, vil give et indblik i, hvordan robotter bidrager til klinisk renhed og brugervenlighed.

Dagen byder også på oplæg af Maria Veha fra TEC om behovet for nye uddannelsesprogrammer, der fokuserer på robotteknologi i rengøringsbranchen. Max Jakobsen, direktør hos Axson Clean Robotics fortæller om de aktuelle og fremtidige muligheder inden for rengøringsrobotter. Sammen med Mikael Hjort Bang fra MJ Service fortæller han om et pilotprojekt på Vordingborg Gymnasium, hvor de har afprøvet gulvvask med med fuldautomatiske vaskerobotter.

Morten Dam Iversen fra Nilfisk, kaster lys over de nye perspektiver og udfordringer, som rengøringsrobotter bringer med sig. Branchedagen er dermed en en vigtig platform for at forberede sig på den teknologiske fremtid inden for rengøringsbranchen.

Branchedagen afvikles tirsdag d. 28/5 2024 kl. 08:45-15:00 på Scandic Odense.

Det koster 3.000,- kr. at deltage for første deltager ekskl. moms.

Efterfølgende deltagere fra samme virksomhed: 2.000,-

Tilmelding:

Tilmelding er bindende og skal ske senest 7 dage før seminaret.

OBS: Begrænset antal deltagere – tilmelding efter først til mølle!

yderligere information om arrangementet:

bo@boconsult.dk

Arrangør: CleanManager og Bo Consult.

40 40 38 90