LØSNINGER TIL AFFALDSSORTERING EKSPLODERER

Tina Trolleys udstiller endnu engang på Interclean.

Efterspørgslen efter løsninger til affaldssortering er eksploderet. Det kan også mærkes hos Tina Trolleys. De sidste 6 måneder er det gået rigtig stærk.
Sideløbende med efterspørgslen på de allerede kendte løsninger, har Tina Trolleys udviklet en ny serie med kildesortering, der er produceret med softclose. Nogle af de nye modeller har sågar været solgt allerede inden første model har været færdigproduceret. Dette gælder især efterspørgslen på flere stationer i en beholder, der er lagt lidt mere vægt på.

Sortimentet fra tidligere er konverteret til softclose og der er kommet en hel del flere detaljer til. Systemerne til affaldssortering kommer derved tættere på det optimale resultat, hvor enhver løsning kan sammensættes.

Derudover har virksomheden som altid også solgt en masse rengøringsvogne. Det gør de stadig. Tina Trolleys oplever dog, at flere kunder og ikke mindst slutbrugerne har fundet ud af værdien i at sammensætte vognene, så de er 100 % kundetilpasset efter netop deres behov. Tilpasning og udvikling af rengøringsvogne har i mange år været en spidskompetence.

Tina Trolleys glæder sig til endnu engang at udstille på Interclean og ser i øvrigt frem til, hvilke indtryk de kan få med hjem fra messen i Amsterdam.

SENESTE NYHEDER: