Komprimerede håndklædeark sparer på emballage og CO2

Nye håndklædeark, som er 50% komprimerede, betyder, at dispensere kan indeholde dobbelt så mange håndklædeark og dermed betjene dobbelt så mange kunder, før der er behov for en genopfyldning. Nyheden kommer fra det globale professionelle hygiejnebrand Tork, som er en del af Essity. Virksomheden har netop annonceret nye komprimerede håndklædeark til Tork Xpress® Multifold håndklædesystemet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nye pakker fordobler dispenserens kapacitet, optimerer plads og ressourcer samtidig med, at genopfyldningen af håndklædeark minimeres. Virksomheder, som bruger dette, vil nyde gavn af mindre lagerbehov og mindre tidsforbrug på at vedligeholde deres faciliteter.

I fremstillingsprocessen reducerer unik kompressionsteknologi mængden af luft i pakken med håndklædeark, hvilket effektivt komprimerer håndklædeark-pakkerne og resulterer i en reducering af emballagematerialet med op til 27%. Fragtkøretøjerne kan derefter transportere næsten dobbelt så mange komprimerede pakker med håndklædeark per lastbil, hvilket bidrager til reducerede CO2- emissioner. Virksomheder kan også opbevare dobbelt så mange håndklædeark og dermed optimere kapaciteten på deres lager såvel som i eksisterende Tork Xpress håndklædeark-dispensere. De komprimerede håndklædeark tilbyder den samme kvalitet, som Tork kunder er vant til.

 

Konstant innovation

»Vi innoverer konstant for at hjælpe virksomheder med at få mere ud af deres eksisterende ressourcer og nyde fordelene ved mere bæredygtig hygiejne,« udtaler Nicolai Hartung, Customer Marketing Manager Professional Hygiene hos Tork. »Virksomheder i dag – restauranter, sundhedsfaciliteter og mindre kontorer – forstår behovet for adgang til håndhygiejne. Vores løsninger, som de komprimerede håndklædeark, skaber mere plads og øger effektiviteten for personalet, kræver færre genopfyldninger og hjælper med at sikre, at håndklædeark er tilgængelige for at støtte hygiejnerutiner.«

Intuitiv løsning

Tork hygiejneprodukter og -tjenester ønsker at imødekomme behovene hos alle virksomheder, især dem med mindre faciliteter og uden dedikerede on-site facility managers. Data viser, at Tork Xpress Multifold håndklædeark-systemet er den mest intuitive og lette at genopfylde af Tork håndklædeark-dispensere, hvilket gør det muligt for enhver at genopfylde systemet uden forudgående træning. Selvom komprimerede pakker indeholder flere håndklædeark, er de mindre pakker designet til lettere håndtering under genopfyldningsprocessen, og medarbejdere kan bære dobbelt så mange håndklæder på en rengøringsvogn1 – hvilket sparer dem tid under transport og genopfyldning af dispensere.

 

Se mere her:

www.tork.dk/xpresskomprimeret