Stærkt regnskab baner vej for navneskift og nye mål

Sæbefabrikken A/S satser internationalt og skifter navn til Soap Nordic.

Direktør Per Jørgensen og den øvrige direktion har i de seneste år løbende optimeret virksomheden og igangsat nye bæredygtige initiativer, for at sikre den vækst, som skal tilvejebringe den kommende ekspansion. Det har de haft succes med, hvorfor virksomheden nu også kan præsentere et flot regnskab i 2023.
Resultatet bruges til et skift i identitet og en satsning på et større internationalt marked. 


”Vi har i de seneste år arbejdet hårdt på at optimere og effektivisere vores virksomhed, og vi har satset stort. Vi har blandt andet igangsat nye bæredygtige initiativer og investeret i et nyt planlægningssystem.Det har kunnet betale sig. Vi kan derforpræsentere et rigtig flot regnskab i 2023,” siger direktør Per Jørgensen. Det flotte regnskab belyser, ifølge direktør Per Jørgensen, også virksomhedens store potentiale, som nu kommer til sin ret ved den kommende internationalisering.

Du kan læse meget mere om virksomheden i næste nummer af magasinet Rent i Danmark.

SENESTE NYHEDER: