Generationsskifte i toppen hos Toprent

Efter 45 år i Toprent stopper Kim Kjær Jørgensen som CEO, og overlader roret til Tommy Nielsen, der de seneste fire år har været virksomhedens salgsdirektør.

Når medarbejderne på Toprent i Stilling møder ind på job efter den 1. januar, så er det ikke blot kalenderåret der er skiftet. Virksomheden har også fået ny direktør. For efter 45 år i Toprent (heraf de 35 år som CEO), har Kim Kjær Jørgensen besluttet at trække sig tilbage. Ny mand på posten som CEO bliver Tommy Nielsen, der har været salgsdirektør i Toprent siden 2017.

Det er en beslutning der har været undervejs i nogen tid, fortæller Kim Kjær Jørgensen.

»Jeg bliver jo ikke yngre. Jeg fylder 64 næste gang og har forberedt at der skulle være et generationsskifte i løbet af et par år. Vi står over for at sætte en ny strategi-periode og en ny strategi i gang og på den måde synes jeg, at det giver mening, at det også er der jeg træder et skridt tilbage,« siger Kim Kjær Jørgensen, der fortsætter som den nye direktørs wingman indtil udgangen af 2022.

»Den nye strategi handler om digitalisering, bæredygtighed og innovation med fokus på vores kunders behov. Planen er, at jeg skal fortsætte som arbejdende bestyrelsesmedlem i et år, så jeg kan hjælpe Tommy Nielsen med at blive kørt ind i jobbet og så skal vi sikre, at vi på en eller anden måde får overført al min viden til ham. Den 31. december 2022 stopper jeg helt og vil derefter kun være en del af bestyrelsen,« siger Kim Kjær Jørgensen.

Kim Kjær Jørgensen afleverer en toptrimmet virksomhed til sin efterfølger. Toprent blev i sin tid stiftet af Kim Kjær Jørgensens far. Kim indgik i firmaet i 1976 og blev administrerende direktør ti år senere. Dengang var Toprent et lager på 250 kvadratmeter og fire ansatte i Hasselager. I dag er der flere end 50 ansatte på det store lager i industrikvarteret på Niels Bohrs Vej i Stilling – og Toprent er blandt de fem største danske virksomheder i branchen.