Rengøringskoncern skal fortsat sikre sterilt miljø hos SSI

ISS forlænger og udvider aftale med Statens Serum Institut

Det bliver servicekoncernen ISS, der de næste fire år fortsat skal løfte den vigtige samfundsopgave med at sikre rene og sterile miljøer på Statens Serums Instituts (SSI) laboratorier, lagre og hoveddomicilet i København. Aftalen med SSI er indgået med option på forlængelse på yderligere to år. 

Effektiv og grundig rengøring er en hjørnesten for at sikre rene og sterile miljøer hos SSI, der varetager en række centrale beredskabsopgaver i samfundet. ISS, en af verdens største servicekoncerner, vil derfor fortsat være den foretrukne samarbejdspartner for SSI frem til 2027.

Aftalen omfatter flere lokationer

Den nye aftale er udvidet med flere lokationer og omfatter specialiseret laboratorie- og produktionsrengøring, såkaldt GxP-rengøring, på SSI’s lokationer i København, Skejby og Ishøj.

LÆS OGSÅ: ISS forlænger aftale med Grundfos

”Det er fuldstændig afgørende, at vi kan regne med og stole på, at vores leverandør kan sikre rene og sterile miljøer hos os; særligt i vores laboratorier og på vores lagre. Det er en kompliceret opgave. I ISS har vi den helt rigtige samarbejdspartner, der har solid erfaring med specialiseret produktionsrengøring i steriliserede miljøer både i Danmark og på globalt plan,” siger Morten Holle, chef for Campus på Statens Serum Institut.

ISS ser frem til at fortsætte det konstruktive samarbejde, der på baggrund af genudbud har været med SSI gennem mere end 10 år.

SENESTE NYHEDER:

”Vi vil gerne være med til at sikre, at Statens Serum Institut fortsat er en internationalt førende forsknings- og beredskabsorganisation, der styrker menneskers og dyrs sundhed. Derfor er vi også stolte af, at Statens Serum Institut fortsat har tillid til, at vi løfter den vigtige samfundsopgave med at sikre rene og sterile omgivelser på deres lokationer og for deres medarbejdere. Med vores dedikerede og kompetente medarbejdere sikrer vi en høj kvalitet, og på denne måde bidrager vi til et mere effektivt institut,” siger Christian Lindskov Alsø, administrerende direktør i den danske del af ISS.

Ekspertise fra 45 lande

ISS har med sin ekspertise fra laboratorie- og produktionsrengøring fra mere end 45 lande på globalt plan kunne tage de vigtigste erfaringer med ind i måden at kvalitetssikre serviceleverancen på.

”Denne aftale med SSI vidner om, at ISS er en attraktiv samarbejdspartner, når det gælder samfundskritiske serviceløsninger indenfor Life Science og specialiseret laboratorie- og produktionsrengøring,” siger Christian Lindskov Alsø.

Den nye aftale træder i kraft den 1. marts i år.