Sådan tackler du ferieplanlægningen i din rengøringsvirksomhed

Sommerferien er lige om hjørnet, og der sker ændringer til både vagtplaner og kundeaftaler i de kommende måneder. En software kan hjælpe dig med at optimere planlægningen og spare både tid og ressourcer.

Når solen står højt på himlen er det typisk den tid på året, mange medarbejdere ønsker at holde ferie. Når en kollega går på ferie for at nyde en velfortjent pause, er der brug for afløsere så alle kunder fortsat kan få gjort rent. Samtidig lukker nogle kunder helt ned i sommerferien og har slet ikke brug for rengøring.

Det er ikke nemt at holde styr på, hvornår kunderne “lukker butikken” og ønsker at springe rengøringen over i en uge eller flere, samtidig med at dine egne medarbejdere på skift går på ferie. Medmindre du er danmarksmester i puslespil kan det være en udfordring at få alle brikkerne til at passe sammen.

Derfor er det lige nu en god ide at overveje, hvordan planlægningen af sommerferien i din virksomhed kan gøres mere enkel for både dig samt dine medarbejdere og kunder. Således undgår du at miste for mange ressourcer og bruge unødvendig tid.

CleanManager er en software udviklet til rengøringsvirksomheder, der gør det lettere for dig at styre planlægningen, så du får mest muligt ud af din tid. Du får overblik over alle dine medarbejderes ferieønsker og dine kunders lukkedage og kan let se, hvilke ændringer der er nødvendige at foretage.

CleanManager tilbyder, at du slipper for mails, smser og telefonopkald med aflysninger fra kunder og ferieønsker fra medarbejdere, for istedet får du alle informationer samlet ét sted, hvor du får det fulde overblik.

CleanManager tilbyder i øjeblikket en gratis og uforpligtende prøveperiode på 14 dage, så rengøringsvirksomheder kan gøre sig klar til årets store feriesæson. Målet er at de ansvarlige i rengøringsvirksomheder selv kan gå på sommerferie med ro i maven velvidende at der er styr på planlægningen.

Link til CleanManagers tilbud:

https://cleanmanager.dk/reng%C3%B8ringssystem/pr%C3%B8v-reng%C3%B8ringssystemet-gratis?utm_source=Partner&utm_medium=Rent+i+Danmark&utm_campaign=Artikel+om+sommerferieplanl%C3%A6gning