Essity vinder platin for tredje gang

Magnus Groth, administrerende direktør i Essity

Essity-koncernen, der er førende inden for hygiejne og sundhed, er blevet tildelt platinmedaljen for 3. gang af EvoVadis, som er verdens førende inden for evaluering og forbedring af virksomheders CSR-præstationer.

Dette placerer Essity i toppen af de virksomheder, der er vurderet af EcoVadis for deres præstationer inden for bæredygtig udvikling. For at supportere udviklingen har Tork, Essitys professionelle hygiejne brand, bidraget gennem innovative, miljøvenlige hygiejneprodukter og løsninger, hvilket er med til at hæve hygiejne- og sundhedsstandarderne i de virksomheder, der anvender produkter fra Tork.

Essity opnåede 78 point ud af maksimalt 100 point i dette års vurdering, hvilket placerer dem blandt den øverste 1% af de virksomheder, der er blevet vurderet. Dette er den tredje gang siden 2020, hvor Essity modtager en platinmedalje fra EcoVadis.

Vurderet på fire temaer

Årets indeks er baseret på bæredygtighedsdata fra mere end 62.000 virksomheder vurderet af EcoVadis mellem 2018 og 2022 på tværs af fire temaer:

Miljø

Arbejds- og menneskerettigheder

Etik

Bæredygtige indkøb

»Som en global hygiejne- og sundhedsvirksomhed, der leverer produkter og løsninger til mere end en milliard mennesker hver eneste dag, er Essity forpligtet til at have en ansvarlig forretningspraksis i hele værdikæden. Vi er stolte over at modtage prisen igen, da den anerkender denne forpligtelse,« siger Magnus Groth, administrerende direktør i Essity.

EcoVadis er et velkendt bæredygtighedsvurderingsindeks, analyse- og samarbejdsplatform for forbedring af præstationer, og Essity deler ofte resultater og indsigter med kunder globalt. EcoVadis’ bedømmelser for bæredygtighed giver detaljeret indsigt i miljømæssige samt sociale og etiske risici i virksomheder på tværs af mere end 200 brancher og 175 lande.

SENESTE NYHEDER: