Borgmester giver rengøringsassistenterne et skulderklap

Taarnbys borgmester Allan S. Andersen

Taarnbys borgmestermester markerer ”Rengøringsassistenternes Dag”: Kommer en rengøringsassistent forbi dig, så husk at give et skulderklap for det gode arbejde, skriver han i sit nyhedsbrev.

”Rengøringsassistenternes Dag” den 4. december er taget godt imod på borgmesterkontoret i Taarnby Kommune. Borgmester Allan S. Andersen skriver i sit nyhedsbrev, at rengøringsassistenterne gør et ”flot stykke arbejde” og han opfordrer alle til at give dem et skulderklap på dagen.

” Kommer en rengøringsassistent forbi dig, så husk at give et skulderklap for det gode arbejde.”

Videre skriver han:

”De sørger for, at der er rent omkring dig. I hvert fald på arbejdspladsen, og nu har de fået deres egen dag.

I Tårnby Kommune har vi omkring 180 rengøringsassistenter, som tager sig af kommunens bygninger. Og de gør et flot stykke arbejde. For mange af dem starter arbejdsdagen kl. 04 om morgenen, da vuggestuer, børnehaver, skoler skal være klar til alle kommunens børn og medarbejdere møder ind.

LÆS OGSÅ: Sig hej til din rengøringsassistent

Ud over at gøre rent, klarer de også en række små ting, som vi ikke tænker over. Det kan for eksempel være at lave en kande kaffe til husets medarbejdere eller tømme en opvaskemaskine.

Mange af vores assistenter har været hos os i mange år. Det er med til at gøre os stærke, at de kender alle vores kommunale bygninger og hurtigt kan rykke rundt og løse akutte opgaver, hvis behovet er der. Det skete for eksempel, da vi pludselig skulle modtage flygtninge fra Ukraine, og der skulle gøres boliger klar.”

SENESTE NYHEDER: