Serviceleverandører skal leve op til etiske parametre

»Vi oplever kunder, som siger lige ud, at de kun ønsker at indgå aftaler med leverandører, der bruger Servicenormen.«

Kurt Skydt fra Yding Gruppen

Sådan siger administrerende direktør Kurt Skydt fra Yding Gruppen, der leverer en lang række rengøringsydelser.

Han oplever, at det i stigende grad er vigtigt for kunderne, at serviceleverandørerne lever op til nogle etiske parametre.

»Vi har for eksempel de sidste fire år fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, og det bruger på en konstruktiv måde, når vi fortæller om vores virksomhed. På samme måde bruger vi; at vi har tilsluttet os kravene i Servicenormen, når vi fortæller om os selv. For det handler om at finde nøglen til en god dialog med sine kunder, og jeg oplever, at det, at vi har ordnede forhold, i stigende grad tiltaler flere,« siger Kurt Skydt.

Samtidig arbejder virksomheden ofte efter begrebet “synlig rengøring”.
»Det handler om at få rengøringen og vores medarbejdere frem i dagslyset. Det har mange fordele, for det første, at vi kan tilbyde flere fuldtidsstillinger til vore medarbejdere, når de kan arbejde i dagstimerne. For det andet også, at der bliver en direkte dialog mellem vores kunder og vores rengøringsmedarbejdere, fordi de møder hinanden. Det betyder, at det er muligt at justere på små ting med det samme, før det bliver til noget, der irriterer.«