Numatic vil erobre markedsandele og udnævner landeansvarlig

Lederen af rengøringsgrossisten Vestergaard Nustrup, Carsten Vestergaard, tiltrådte 1. juli 2022 som landeansvarlig for Numatic, som laver avancerede rengøringsmaskiner og -løsninger.

Numatic har rengøringsløsninger og maskineri til snart sagt ethvert rengøringsbehov. Carsten Vestergaard skal bruge sin mangeårige viden om rengøringsmarkedet i Danmark til at gentænke strategien og markedstilgangen for at skabe øget vækst.

»Vi får med Carsten en rigtig specialist ombord, der er opvokset med branchen og ved utrolig meget om rengøringsmidler og maskiner – og han har samtidig et meget stort netværk i hele landet i alle dele af værdikæden,« siger Andreas König fra Numatic Deutschland, der står bag udnævnelsen af Carsten Vestergaard i den nye rolle.

Vil tage markedsandele

»Der skal bygges en stærk salgsstruktur med stærke, lokale grossister, ligesom Vestergaard Nustrup har været det i flere år. Vi har produkterne og et servicekoncept, som er unikt og skal profileres stærkere. Vi forventer at kunne tage en betragtelig markedsandel de kommende år, når vi ruller hele vores koncept fra bl.a. Tyskland og England ud i Danmark i fuldt omfang under Carstens ledelse,« hedder det i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Parallelt med rollen som landeansvarlig driver Carsten Vestergaard grossistvirksomheden Vestergaard Nustrup videre, hvor rengøringsselskaber, institutioner og SMV’ere serviceres og ekspederes med maskiner og rengøringsartikler i primært Syd- og Sønderjylland.


Maskinudvikling og bæredygtige løsninger


»Numatic-opgaven er en tilpasning af vores strategi og en ny måde at bringe vore rengøringskompetencer og erfaring i spil på. Vi skal føre nogle gode snakke med nogle markedsaktører i de kommende måneder og definerer så den endelige retning for Numatic i Danmark og hvilke partnere og andre servicevirksomheder og grossister, vi går med,« forklarer Carsten Vestergaard.

Særligt inden for områderne maskinudvikling og bæredygtige rengøringsløsninger har Numatic udmærket sig de senere år og arbejdet sig til en markedsledende position.


Numatic vil fremadrettet have fokus på værdiskabelsen overfor alle dele af værdikæden, styrke sit servicekoncept med nye og yderligere partnere og skabe en god platform til forøgelse af kendskabsgrad for brandet og produkterne.

SENESTE NYHEDER: