Essity vinder en række bæredygtighedspriser

Essity, virksomheden bag Tork, er blevet anerkendt med en overvældende række af priser og anerkendelser inden for bæredygtighed.

Virksomheden indgår i 2022 FTSE4 Good global sustainability index og blev tildelt en ”Platinum Medal” i 2022 EcoVadis CSR Rating.

Dette placerer Essity i den øverste top én procent af alle virksomheder, der er blevet evalueret af EcoVadis.

Essity har også vundet førstepladsen i Sustainability – Best Practice kategorien ved European Cleaning & Hygiene Award, der blev afholdt i Bruxelles i april. Virksomheden blev ligeledes anerkendt ved dette års Amsterdam Interclean med en award i kategorien ”Sustainability and Enviroment”.

SENESTE NYHEDER:

”Bæredygtighed er kernen i vores forretningsstrategi, så vi er glade for at være blevet anerkendt og modtage disse prestigefyldte priser og anerkendelser,” siger Reneé Remijnse, Essity’s Professionelle Hygiejne, Bæredygtigheds Kommunikations Direktør.

”Som en global leder inden for professionel hygiejne er det vores mission at facilitere et bæredygtigt liv, mens man er væk hjemmefra. Det gør vi ved at komme med cirkulære løsninger, skabe mere ud af mindre og ved at forbedre medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen.”

Essity vandt både en Sustainability og Environment award såvel som den overordnede Innovation award ved Amsterdam Interclean for deres Tork Heavy-Duty Cleaning Cloth 99% biobaseret produkt. Kluden er lavet af 99 procent plantebaseret fibre, som er blevet bæredygtigt produceret. Udover at hjælpe virksomheder med at reducere deres miljømæssige påvirkning, fnugger den også mindre og tilbyder en forbedret ydeevne for absorption, holdbarhed og forbrug af rengøringsmiddel. Essity Internal

Genbrug af papirhåndklæder

Essity’s Tork PaperCircle® var meget rost i Recycling sektionen af 2022 Paper Industry Gold Awards i maj, og de blev ligeledes nomineret i juni til en 2022 Footprint Award for deres fremragende bæredygtige produkt. Tork PaperCircle®, verdens første genbrugstjeneste for papirhåndklæder, gør det muligt for virksomheder at reducere deres miljømæssige fodaftryk med 40 procent ved at skabe et lukket kredsløbsdesign til brugte papirhåndklæder på badeværelset. Papirhåndklæderne bliver indsamlet af Tork PaperCircle bæredygtighedspartnere og fragtet til det lokale genbrugscenter, hvor de omdannes til andre produkter.

AstraZeneca, den multinationale medicinalvirksomhed, som står bag en af verdens mest udbredte COVID-19 vacciner, var blandt Storbritanniens første Tork PaperCircle® kunder. Ligeledes blev ordningen præsenteret i november 2021 ved COP26, det førende globale klimatopmøde, som blev afholdt ved Glasgow’s Scottish Event Campus. Essity har ligeledes modtaget andre bæredygtighedsudmærkelser, som den højeste rating i MSCI ESG Ratings og en sølvmedalje i kategorien Household Products i S&P Global’s Sustainability Yearbook 2022. Denne gennemgang af mere end 7.000 globale virksomheder viser Essity som en af de 150 mest bæredygtige virksomheder i verdenen.