All round produkter fra Tana-Chemie

Sæberester på vasken, snavsede bordplader i køkkenet og fedtpletter på en dug til fælles? Listen over udfordringer i de daglige rengøringsopgaver er lang og ofte savner man et middel, der kan klare flere typer af opgaver.
Ready4U-serien er en serie af klar-til-brug rengøringsmidler fra Tana-Chemie,som tæller fra universalrengøringsmidler til pletfjernere og sanitetsrengøringsmidler. Midlerne står for enkel, effektiv og sikker rengøring:
Midlerne kan påføres direkte uden mellemtrin. Manuel forberedelse af arbejdsopgaven er ikke længere nødvendig, og overdosering er umulig. De pladsbesparende beholdere er særligt velegnede til pladser uden separat lagerrum.
Der er tale om hurtig og omkostningseffektiv rengøring, hvor der er garanteres optimale resultater på få sekunder.
80% af rengøringsmidlerne tillader skumpåføring til rengøring uden aerosoldannelse.
Ready4U-serien omfatter en bred vifte af Green Care Professional-produkter. Klar til brug i sprayflasken lavet af 100 % genbrugsplastik, produkterne er certificeret med EU Ecolabel og Cradle to Cradle, de er naturligt biologisk nedbrydelige. Generelt fri for giftige og skadelige ingredienser samt allergener.

SENESTE NYHEDER: