Generationsskifte i Anders Andersens Rengøring

Generationsskifte i Anders Andersens Rengøring

Anders Andersen slipper roret i sin rengøringsvirksomhed, som han grundlag i 1968. Midt i oktober er lederskabet og direktørposten overdraget til sønnen Anders Henning Andersen.

Anders Henning Andersen er 32 år og vokset op med familievirksomheden som en naturlig del af livet og hverdagen. Efter CBS-studierne har Anders Henning arbejdet som controller og projektleder i andre virksomheder, før han i 2019 kom til Anders Andersens Rengøring og blev en del af ledergruppen.

»Jeg har kæmpe respekt for min fars livsværk, som selvfølgelig skal videreføres med de samme grundlæggende værdier om ordentlighed og kvalitet,« fortæller Anders Henning Andersen. »Anders Andersens Rengøring har et rigtig godt navn på rengøringsmarkedet og de mest fantastiske medarbejdere. Sådan skal det blive ved med at være. Vi vil altid arbejde på at være den foretrukne leverandør af kvalitetsrengøring og den foretrukne arbejdsgiver for medarbejderne i branchen.«

Bliver som formand

Anders Andersen blev interviewet af Rent i Danmark i 2018

Anders Andersens selvskabte virksomhed har afdelinger i Taastrup, Vejle og Aarhus, og beskæftiger i dag tæt på 1.300 medarbejdere inden for erhvervsrengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Med generationsskiftet vil grundlæggeren fremadrettet virke som formand for virksomhedens bestyrelse og samtidig være sparringspartner for Anders Henning i hverdagen.

SENESTE NYHEDER:

»Det har været en stor, stor glæde og fornøjelse at opbygge og drive denne familievirksomhed sammen med så mange gode, dygtige og engagerede medarbejdere omkring mig. Jeg er meget taknemmelig for det arbejdsliv, jeg har haft i Anders Andersens Rengøring, og stolt af alt det, vi har opnået. Nu glæder jeg mig til at få tid til flere besøg af vores medarbejderteam ude hos kunderne. Det vil jeg nyde,« understreger Anders Andersen. 

Reception

Generationsskiftet markeres med en reception den 17. november kl. 14.00-15.30 på hovedkontoret Rugvænget 40, 2630 Taastrup. Alle er velkomne.