Stor opbakning til ny messe – Rengøringsmessen Rent i Danmark

Bag udviklingen af ny rengøringsmesse står et advisory board med centrale aktører fra rengørings- og messebranchen. Her er de fleste af boardets medlemmer samlet i Odense.

Det går over al forventning med at samle den professionelle rengørings- og servicebranche bag Rengøringsmessen Rent i Danmark. Knap halvandet år før messens afholdelse, kan der meldes næsten udsolgt af messeareal i de planlagte rammer i Odense Congress Center. Derfor har arrangørerne bag Rengøringsmessen Rent i Danmark allerede nu taget en vigtig beslutning.
»For at imødekomme den stigende efterspørgsel og sikre en optimal messeoplevelse for alle deltagere, flytter vi messen til vores største hal. Der har vist sig at være virkelig stor opbakning fra branchen, og det vil vi selvfølgelig gerne tilgodese ved at udvide med flere kvadratmeter. På den måde kan vi huse flere udstillere, en bredere vifte af præsentationer og aktiviteter under messen samt skabe de bedste betingelser for netværksdannelse og forretningsmuligheder,« fortæller Kristian Nordfred Hansen, projektleder på Rengøringsmessen Rent i Danmark.


Hos Dansk Rengøringsteknisk Forening (DRF) er der ligeledes glæde at spore over den store opbakning:
»Vores mål om at samle den professionelle branche omkring en ambitiøs messe ser ud til vinde gehør hos branchens aktører. Vi glæder os til at kunne præsentere et messeprogram, der både fremviser kendte og nye produkter på markedet, men som også rummer mulighed for ny inspiration og netværk,« siger Jytte Hansen, der er formand for DRF, Dansk Rengøringsteknisk Forening.
Netop DRF er gået sammen med Odense Congress Center om at udvikle en ny messe og har branchemediet Rent i Danmark med som mediepartner.

Listen over udstillere, som allerede er tilmeldt, kan ses på messens hjemmeside, hvor der også er information om, hvordan øvrige servicevirksomheder kan blive en del af messen.


www.rengoeringsmessen.dk

SENESTE NYHEDER: