FREUDENBERG HOME AND CLEANING SOLUTIONS KØBER VERMOP

Vermop integreres i Freudenberg. Opkøbet styrker vækstforløbet i Vileda Professional forretningen

Freudenberg Home and Cleaning Solutions, en international leder inden for rengøringsløsninger og innovative rengørings systemer til professionelle brugere, og virksomheden bag mærket Vileda Professional, har købt Vermop pr. 10. juli 2023.

Kontrakten om overtagelsen blev underskrevet tilbage den 17. maj 2023. Konkurrencemyndighederne har godkendt transaktionen. Vermop, med sine næsten 330 medarbejdere, er kendt for at tilbyde modulære rengøringssystemer og produkter til professionel rengøring. Virksomheden, der har hovedkvarter i Gilching nær München og produktionsfaciliteter i Wertheim, Baden-Württemberg, har en stærk kultur der bygger på kundenærhed og er yderst innovativ. Vermop havde en omsætning på omkring 46 millioner euro – svarende til 340 millioner kroner – i 2022.

Stærk aktør på det europæiske marked

Freudenberg Home and Cleaning Solutions med hovedkvarter i Weinheim, Tyskland, er en af de elleve divisioner i den globale Freudenberg Group.

»Vi er glade for, at dette opkøb vil gøre det muligt for os at fortsætte vores nationale og internationale vækststrategi og udnytte nyt potentiale,« siger Karin Overbeck, CEO for Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

»Vi supplerer hinanden perfekt med hensyn til vores fokus og skaber dermed en stærk national spiller på det tyske marked, med virkeligt gode internationale udsigter,« forklarer Isabel Merkel, President – Vileda Professional. Den fulde integration af Vermop-mærket i koncernen vil foregå i løbet af det kommende år.

I Danmark og Sverige har Jonas Petersen markedsansvaret for Vileda Professional, han fortæller:

»Processen er nu i gang med at finde frem til, hvordan et fremtidigt sortiment kommer til at se ud, så vi bedst muligt kombinerer begge virksomheders styrker og kan tilbyde endnu flere fantastiske løsninger til vores kunder.«

Vil du læse mere om opkøbet? Så kan i klikke her: Nyhed! FHCS køber Vermop | Vileda Professional Denmark Site (vileda-professional.dk)

Vil du læse lidt mere om vermop? Så kan I klikke her –> https://www.vermop.com/en-gb/Professional Cleaning Systems – HOME – Vermop

SENESTE NYHEDER:

Om Vileda Professional

Vileda Professional tilbyder innovative produkter og systemer til professionel rengøring, inden for områder som kommerciel rengøring, sundhedssektoren, renrum og hotel-restaurant-cateringsektoren. Bæredygtige rengøringsløsninger med enestående miljørigtige egenskaber er i kernen af porteføljen.

Med datterselskaber i næsten alle lande i Europa og et omfattende netværk af salgsrepræsentanter tilbyder Vileda Professional produkter over hele verden. Vileda Professional beskæftiger lige under 350 personer og genererede en omsætning på knap 173 mio. EUR i 2022. Vileda Professional er en division af Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

LÆS OGSÅ: Vileda mikrofiberklud fjerner 99,86 procent af virus

Om Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Freudenberg Home and Cleaning Solutions er en førende global producent af brandede rengøringssystemer samt husholdnings- og vasketøjs plejeprodukter, disse avancerede løsninger gør livet lettere for millioner af forbrugere over hele verden. Porteføljen omfatter mærker som Vileda, Vileda Professional, O’Cedar®, Oates®, Gimi®, Gala®®, Wettex® og Marigold®. Med førende markedsposition i næsten alle de lande, hvor den opererer, genererede virksomheden en omsætning på mere end EUR 1,2 mia. og beskæftigede ca. 3.300 mennesker i 2022. Nye, effektive produkter og distributionskanaler, tekniske innovationer og et stærkt kundefokus har været virksomhedens vigtigste succesfaktorer i mange år. De understøttes af omfattende markeds- og kundeundersøgelser på internationalt plan, innovationscentre og produktionsanlæg rundt i verden og et distributionsnetværk i mere end 35 lande.