Forenede Service A/S sælger Forenede Hotelservice

Forenede Hotelservice er med omgående virkning solgt  fra, så Forenede Service A/S fremover kan fokusere på kerneforretningen inden for Facility Service.

Administrerende direktør Thomas Kempf forklarer:

»Forenede Hotelservice har været en del af Forenede Service siden 2018, og det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige ejer, som kan sikre forretningen den rette udvikling i fremtiden. Det har vi gjort med De 5 stjerner A/S, som har en stærk position på markedet for hotelservice,« siger Thomas Kempf.

De 5 Stjerner A/S som straks overtager driften af Forenede Hotelservice beskriver på hjemmesiden sig selv som landets største leverandør af rengøring og facility service til hoteller. Hotelrengøring er således virksomhedens hovedaktivitet, hvilket udbygges med overtagelsen af Forenede Hotelservice.

De 5 Stjerner A/S er en 100 procent danskejet virksomhed, der blev grundlagt i år 2000.

Hos Forenede Service ligger der en klar strategi bag frasalget.

»Det er en strategisk beslutning at sælge Forenede Hotelservice. Med frasalget skaber vi fokus i vores forretning, så vi kan koncentrere os om at levere branchens bedste Facility Serviceløsninger,« Thomas Kempf.