Essity vinder Innovationsprisen ved Interclean i Amsterdam

Den overordnede vinder af innovationsprisen ved rengøringsbranchens store internationale messe Interclean i Amsterdam er Essity for det Tork biobaserede Heavy-Duty Cleaning Cloth. Prisen gives ikke alene for virksomhedens produktudvikling, men fordi Essity bygger sin produktudvikling på et samlet sæt af kerneværdier, der smitter af hele vejen igennem.
Juryens formand Michelle Marshall siger således om Essitys Tork Biobased Heavy-Duty Cleaning Cloth:

“Essity har identificeret nøglemål blandt kunderne: reduktion af CO2-emissioner, reduktion af vandforbrug, reduktion af affaldsgenerering, reduktion af energiforbrug, brug af certificerede produkter. De tager en tilgang til livscyklusvurdering i udviklingen af ​​nye produkter og søger også at reducere CO2-fodaftrykket. Det er afgørende, at Essity også sigter mod at hjælpe sine kunder med at reducere deres CO2-fodaftryk.”

Teknologien, der bliver brugt med denne biobaseret klud, kan nu bruges til at udvide sortimentet og tilbyde produkter i forskellige formater for at tilbyde større fleksibilitet. Den komprimerede emballage gør håndteringen nemmere, hvilket er vigtigt for rengøringspersonalet. Og emballagens miljøbelastning er heller ikke glemt. Det er lavet af fibre, der er 100 procent genanvendt og plastik, der er mindst 30 procent genanvendt.

“Essity har identificeret nøglemål blandt kunderne: reduktion af CO2-emissioner, reduktion af vandforbrug, reduktion af affaldsgenerering, reduktion af energiforbrug, brug af certificerede produkter. De tager en tilgang til livscyklusvurdering i udviklingen af ​​nye produkter og søger også at reducere CO2-fodaftrykket. Det er afgørende, at Essity også sigter mod at hjælpe sine kunder med at reducere deres CO2-fodaftryk. Teknologien, der bliver brugt med denne biobaseret klud, kan nu bruges til at udvide sortimentet og tilbyde produkter i forskellige formater for at tilbyde større fleksibilitet. Den komprimerede emballage gør håndteringen nemmere, hvilket er vigtigt for rengøringspersonalet. Og emballagens miljøbelastning er heller ikke glemt. Det er lavet af fibre, der er 100 procent genanvendt og plastik, der er mindst 30 procent genanvendt.”