Børsteløs toiletbørste sælges nu i mere end 20 lande

Stig Knudsen eksporterer nu de hygiejniske Sanimaid toiletbørster til mere end tyve lande.

Danske Sanimaid vinder både priser og markedsandele med den hygiejniske ”toiletbørste”.

Rengøringsmedarbejdere har en stor opgave i at holde landets toiletter hygiejniske. Men en væsentlig del af inventaret på et toilet bliver aldrig særligt hygiejnisk. Toiletbørsten er fyldt med bakterier. Derfor udviklede Stig Knudsen for fem år siden den børsteløse ”toiletbørste”, den såkaldte Sanimaid, der i dag bliver brugt på både hospitaler, offentlige bygninger og private hjem.

”Børstehovedet” er udført i silikone. Snavs fra toilettet bliver ikke siddende på Sanimaid sådan som det sker på almindelige toiletbørster.

Sælges i flere lande

Fra lanceringen af Sanimaid har produktet været kendt på hjemmemarkedet. Men Sanimaid er nu også udbredt i mere end 20 lande, fortæller Stig Knudsen fra Sanimaids stand på Interclean i Amsterdam, hvor der blev skabt kontakt til både danske og udenlandske forhandlere.

»I Danmark har vi solgt Sanimaid til restaurantkæder som Burger King og Flammen, store hospitaler som Rigshospitalet og til skoler og børnehaver. Den er f.eks. udbredt på alle skoler i Lollands Kommune,« fortæller Stig Knudsen.

Men fjerne lande som Japan og Korea har også taget Sanimaid til sig i stor stil ligesom, der er en stor forhandling af produktet i Sverige, Norge, Belgien, Holland og Schweitz.

Kalkfjerner tager grimme pletter

Sanimaid har netop lanceret en ny kalkfjerner, som tager de grimme pletter i toiletter og på fliser på toilettet. Kalkfjerneren består af et skaf med udskiftelige slibepuder, der gør det nemt at arbejde med.

»Mange kender en slibesten, men den er både ufleksibel og vanskelig at arbejde med og man skal have hånden ned i toilettet. Saimaids slibepuder er placeret på et antibakterielt skaft, som tillige gør det nemt at arbejde med.«

Det er kendetegnede for de to Sanimaid produkter til toilettet, at de er produceret bæredygtigt og har en lang holdbarhed. Der gives således 5 år garanti, hvilket er udtryk for at skafterne holder i mange år.

Produkterne sælges både af førende forhandlere inden for rengøringsbranchen og i store byggemarkedet som f.eks. Silvan og Bauhaus.

Design og effektivitet

Sanimaid er udført i nordisk design, der passer godt ind i et moderne toiletmiljø. Den væghængte Sanimaid toiletbørste står således heller ikke i vejen for rengøringspersonalet.

»Sanimaid er gemt væk på væggen og det har faktisk også stor betydning for effektiviteten, når rengøringsmedarbejderen skal gøre mange toiletter rene. Det gør gulvvask lettere og dermed spares tid,« siger Stig Knudsen.

Sanimaid toiletbørsten vandt i 2017 prisen for den bedste innovation af et rengøringsprodukt på GIA, global innovation awards. Produktet var desuden i finalen i 2019 i European Cleaning & Hygiene awards.

 
www.sanimaid.com