RONDA støvsuger med skulderstrop

Lars Jensen præsenterer RONDA Mini Vac, som ikke ved første øjekast ligner en støvsuger. Men øjet bedrager, for der er tale om en specialudviklet maskine til industri og byggesektor.

Den ligner ikke umiddelbart en støvsuger, når rengøringsmedarbejderen kommer gående med den lille gule kasse i en skulderstrop. Men den nyudviklede RONDA Mini Vac H-klasse bedrager øjet.

For når den påmonteres sugeslange er den forvandlet til en lille industrimaskine til de krævende opgaver som for eksempel rengøring efter en bygningsopgave. Med skulderstroppen er den nem at bære op på 5. etage eller rundt på lidt ufremkommelige steder.

V. Brøndum A/S præsenterede den nye maskine på Interclean. Maskinen er produceret på Brøndums fabrik i England, hvor de er eksperter i produktion af støvsugere og luftrensere til industri og byggesektor.

»Ronda Mini Vac er dog ikke forbeholdt byggesektoren. For eksempel har vi også solgt de første 100 stk. til Maersk, hvor den indgår som en del af deres sikkerhedsudstyr på foreløbig 100 skibe,« fortæller salgskonsulent Lars Jensen fra V. Brøndum.

Med på messen havde V. Brøndum også en anden forholdsvis ny model, Ronda 2600, som er en effektiv maskine til lagerhaller og lignende.

Rondas største markeder er Norden, Tyskland og øvrige Centraleuropa. På messen fik V. Brøndum skabt nye forbindelser til en række forhandlere i udlandet, hvilket også var et væsentlig mål med deltagelsen i den internationale rengøringsmesse.