Kommunemand bliver ny divisionsdirektørKenneth Andersen er 49 år gammel og bor i Skanderborg med sin familie. Han har igennem hele sin karriere beskæftiget sig med facility management og kommer fra en stilling som kontorchef hos Odense Kommune med ansvar for rengøring og ejendomsadministration. Kenneth Andersen er tillige involveret som aktivt bestyrelsesmedlem i Dansk Rengøringsteknisk Forening, hvor han bl.a. bestrider posten som kasserer.

Med mere end 20 års erfaring i rengørings- og FM-branchen er Kenneth Andersen for nyligt tiltrådt i ledelsen hos service-koncernen Forenede Service. Kenneth Andersen er udnævnt som Divisionsdirektør for Forenede Services’ cleaning aktiviteter i det vestlige Danmark, der dækker Jylland, Fyn og Langeland.»Andre vil beskrive mig som resultat- og målorienteret, men det er afgørende for mig at have medarbejderne med i processen.«

Sådan lyder det fra 49-årige Kenneth Andersen, der siden 1. maj har været divisionsdirektør for Forenede Service i Vestdanmark. I den nye stilling har han ansvaret for at skabe synergi mellem koncernens medarbejdere fordelt på tre regioner. En opgave der ifølge Kenneth Andersen er udfordrende, men meget motiverende.

»Det er enormt motiverende at opleve så passionerede og engagerede medarbejdere, som arbejder sammen mod et fælles mål. Vi er en stor organisation, og det handler om at skabe de optimale rammer for den enkelte medarbejder, så de vokser som mennesker og kan sætte deres individuelle kompetencer i spil,« siger Kenneth Andersen.

Udvikler sammen
Kenneth Andersen har de seneste 6 år haft ansvaret for den kommunale rengøring og ejendomsadministration hos Odense Kommune og har i 18 år arbejdet med facility management hos Johnson Controls GWS (nu CBRE), samt eBay. Ledelseserfaringen trækker Kenneth Andersen med sig i stillingen hos Forenede Service, hvor han skal bidrage til udviklingen af virksomheden og indfrielsen af de strategiske mål, samt styrke synergierne og samarbejdet i divisionen.

»Vi er ét forenede og er afhængige af hinanden i hele divisionen, hvor vi samarbejder på tværs af regioner. De synergier ser jeg frem til at udvikle og styrke sammen med vores kompetente ledere og medarbejdere i hele divisionen,« siger Kenneth Andersen.


SENESTE NYHEDER:Om Forenede Service
Forenede Service er Danmarks største privatejede facility service virksomhed og tilbyder tjenester inden for rengøring, kantinedrift og ejendomsdrift.

Forenede Service er en del af Forenede Koncernen som er en dansk, familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,6 mia. Forenede Koncernen er stiftet i 1959 og har med tiden udviklet sig til en af Nordens førende servicekoncerner med knap 9.000 medarbejdere i Danmark og Sverige inden for områderne facility service og health care.