Thomas skal gøre Forenede Service mere digital

Thomas Hejde er for nyligt tiltrådt i ledelsen hos service-koncernen Forenede Service som divisionsdirektør for ejendomsdrift. Han skal bringe flere digitale og bæredygtige løsninger i spil og udvikle medarbejderne i virksomheden.

Thomas Hejde er 55 år og har arbejdet med ejendomme i over 18 år. Han har stor erfaring med teknologi og effektivisering i ejendomsbranchen. Thomas kommer fra en stilling som sr. Director i CBRE Property Management og har haft ledende stillinger i Johnsons Controls GWS, Danske Bank og Newsec Property Asset Management. Han har desuden gennemført et kursus om bæredygtig ledelse fra Cambridge University.»Jeg glæder mig til at være med til at udvikle Forenede Service og skabe en arbejdsplads, man elsker at være en del af. Vi er en virksomhed, som har fokus på medarbejdernes individualitet, så man gør en forskel med de kompetencer og den personlighed, man har. Det, tror jeg på, skaber tilfredshed hos medarbejdere og dermed værdi for vores kunder.«

Sådan siger 55-årige Thomas Hejde, der siden 1. maj har siddet som divisionsdirektør for ejendomsdrift hos Forenede Service. Her har han ansvaret for 100 medarbejdere over hele landet og skal blandt andet være med til at lægge en mere digital retning for virksomheden.

»Der findes mange muligheder i ejendomsdrift, hvad end det er digitale løsninger eller optimering af ressourceforbruget. Jeg ser frem til at identificere og implementere de muligheder i organisationen og udvikle den gode kunde- og lejeroplevelse, som Forenede Service allerede leverer i dag,« siger Thomas Hejde.

Udgangspunkt i medarbejderne
Thomas Hejde har arbejdet med ledelse og Facility Management hos større virksomheder i ejendomsbranchen på både kunde og leverandørsiden. Erfaringen med ledelse og teknologi bringer han med sig ind i sin nye rolle, hvor særligt udviklingen af medarbejderne er i fokus.

»Hos forenede Service tager vi altid udgangspunkt i vores medarbejdere. Det er gennem medarbejderne, man skaber gode kundeoplevelser. Derfor inddrager vi medarbejderne i beslutningsprocesserne, så løsningerne opfylder deres behov og giver dem værktøjerne til at yde den bedst mulige service,« siger Thomas Hejde.

SENESTE NYHEDER: