i-team åbner stort showroom på Sjælland

Brian Bække, direktør for i-team Danmark, i det nye inspirationscenter.

 

Et nyt inspirations- og undervisningscenter er åbnet i Ølstykke på Sjælland, hvor i-team Danmark fremover kan præsentere sine produkter, herunder de kendte i-mop gulvvaskere. 

Der er mere end 20 forskellige gulvtyper i i-team Danmarks nye showroom i Ølstykke, hvor virksomhedens partnere, rengøringsselskaber og andre kan afprøve i-teams gulvvaksere og støvsugere. Foruden i-vac støvsugere og i-mop gulvvaskere kan gæster i showroomet afprøve spraywash i vådrum og andre af virksomhedens produkter. 

»Vores ambition er, at vores partnere i grossistvirksomhederne, rengøringsselskaber og rengøringsmedarbejdere i private virksomheder kan få inspiration og prøve produkterne af. Ved at have et inspirationscenter med forskellige gulvtyper og andre udfordringer, så kan vi skabe undervisningssituationer, som minder om det, rengøringsmedarbejderne støder på ude på deres egne arbejdspladser. Fordelen ved at komme til showroomet er, at medarbejderne får tid til fordybelse uden forstyrrelser,« siger Brian Bække, der er direktør i i-team Danmark

Inspirationscentret kan således danne ramme om nogle timers efteruddannelse for virksomhedens medarbejdere.

Afprøv produkter i naturlige omgivelser

Selvom der naturligvis er langt til det 10.000 kvadratmeter store inspirationscenter, som i-team global har i Holland, så er tankegangen lidt den samme. I Holland er der opbygget faciliteter med f. eks. en McDonalds, toiletter, et helt KLM fly, tandlægeklinik, biograf og supermarkeder, så i-teams produkter kan afprøves i realistiske miljøer. 

»Det er selvfølgelig i en mindre målestok, vi har bygget showroomet op i Danmark, men i forhold til de udfordringer, man møder på gulvtyper, kan vi godt være med, så vi kan afprøve i-mop med de forskellige børstehoveder og rondeller,« siger Brian Bække. 

LÆS OGSÅ: i-team kæmper for at bevare sit patent

I-team er nok mest kendt for sine i-mop gulvvaksere i Danmark, men produktsortimentet omfatter også i-vac støvsugere, som faktisk var virksomhedens første produkt for cirka 25 år siden. Brian Bækkes egen opfindelse, det såkaldte Spraywash, sælges nu af i-team på verdensmarkedet, er også tilgængelig i Ølstykke. 

Spraywash er et særligt vaskesystem med sæbe i tabletform til brug i baderum. Fordelen er blandt andet mindre forbrug af sæbe, er mere effektivt og giver miljøskånsom rengøring. 

Det nye i-team

I-teams produkter blev tidligere importeret gennem Toprent agentur. Men for et par år siden overgik Toprent til at være partner lige som en række andre grossister, mens der samtidig er blevet etableret et nyt i-team Danmark med direkte reference til i-team global med hovedsæde i Holland. I dag er der opbygget et salgs- og konsulentteam med Brian Bække som direktør.  

»Vores strategi med at satse benhårdt på det danske marked har givet bonus. Før var mere end 90 pct af forretningen fokuseret på salg af i-mop XL. De sidste par år har vi taget et meget bredere sortiment ind i i-team Danmark. I kombination med etableringen af i-team Danmark er vi lykkedes med en vækst på mere end 300 procent. Vi sælger både flere i-mop gulvvaskere, men også støvsugere, Spraywash og andre nye produkter bidrager til væksten,« siger Brian Bække. 

LÆS SENESTE ARTIKLER: