Elis henter ny direktør fra egne rækker

Peter Hasbak tiltræder som ny Administrerende direktør i Elis Danmark A/S. Peter startede i 2007 som trainee i Elis (tidl. Berendsen) og har siden da bestredet en lang række stillinger i Norden. Peter har arbejdet indenfor alle forretningsenheder i Elis, hvilket har givet ham en bred erfaring og indgående indsigt i alle dele af forretningen.

Senest har han haft rollen som Regionsdirektør i Elis Danmark, og før det var Peter Hasbak operations director i Elis Norge. Det officielle skifte har fundet sted d. 16. november 2022.

»Det er et stort ansvar og privilegie at skulle stå i spidsen for Elis i Danmark fremover, og jeg ser frem til at videreføre vores stolte værdier i fællesskab med mine dygtige kollegaer. Min ambition er at vi fortsat er en god arbejdsplads, der leverer stabile resultater, og er en foretrukken og bæredygtig partner for vores kunder og samfundet,« siger Peter Hasbak.

Med Peter Hasbaks tiltrædelse har Elis samtidig sagt farvel til Henrik Hylleberg Luxhøj.

SENESTE NYHEDER: