Gulvet skal SWEPES rent

Vileda Professional opgraderer moppe-system: Det velkendte Swep-system fra Vileda Professional, som har været på det danske marked siden 1999, kommer nu i en nyudviklet version. Det betyder større funktionalitet, mere effektiv rengøring og bedre totaløkonomi.

SwepPro er det ultimative moppesystem, der kan alt på éngang:
Du opnår fremragende rengøringsresultat, mens du arbejder ergonomisk, sparer tid, energi, ressourcer og minimerer omkostninger.

I en tid med stigende fokus på bæredygtighed og behov for mere effektivitet i rengøringen, kommer Vileda Professional med en ultimativ opgradering af Swep moppesystemet. Den internationalt anerkendte koncern har produktudviklet systemet ned i mindste detalje, så der lægges endnu mere vægt på funktionalitet, effektivitet og bæredygtighed.
Vileda tager et stort skridt og lancerer nye Swep Duo og Single Pro mopper, som kan levere effektiv og ergonomisk rengøring.
»Swep er allerede stort og meget udbredt på verdensplan, og med produktudviklingen bliver udrulningen af Swep moppesystemet et af vores helt store indsatsområder på det danske marked i det kommende år,« fortæller Jonas Petersen, der er Commercial Manager i Vileda Professional Danmark.
Swep-systemet giver stor effektivitet, da det fås i flere bredder og med dobbeltsidet mopper til forskellige metoder. Fibrenes design er optimeret, så de kan fremføre mere væske og dermed sikre endnu større effektivitet i rengøringen. Den højteknologisk udvikling af produktet sikrer en højere rengøringshastighed og mere fleksibilitet i opgaveløsningen.


»I en tid med mangel på arbejdskraft er det yderst vigtigt, at vi som producenter stiller produkter til rådighed, som optimerer rengøringen. Med Swep-systemet kan medarbejderne gøre hurtigere og mere effektivt rent. Samtidig er systemet naturligvis fortsat udviklet med fokus på ergonomi og medarbejdernes arbejdsmiljø,« fortæller Jonas Petersen.

Lav total pris


Swep-systemet er en anelse dyrere i indkøb, men bliver faktisk billigere i brug i længden. Der er tale om et højkvalitets produkt, hvor mopperne for eksempel er testet til at holde til over 1000 vask.
»Vi har fokus på produktets levetid og dermed på den samlede omkostning for virksomhederne. Og her er vi i den grad konkurrencedygtige,« lyder det fra Jonas Petersen.

LÆS OGSÅ: Vileda gentænker moppen


Mopperne har en lav TCO (Total Cost of Ownership), fordi de holder længere, er nemme at håndtere og bidrager med mere rengøringseffektivitet. I det lange løb betyder det færre indkøb af mopper for rengøringsselskabet.

Lav miljøpåvirkning


Med nyudviklingen af Swep-systemet har Vileda Professional også sat yderligere fokus på grøn rengøring.
Mopperne er produceret med op til 60 procent genbrugsplast i fibrene ligesom fremførerne har op til 30 procent genbrugt plast i materialesammensætningen.
»Grøn rengøring handler både om, hvordan vi fremstiller produkterne, hvor holdbare de er og om de lægger op til et optimalt rengøringsresultat. Og her har Vileda udviklet på alle parametre. Derfor ser vi også Swep-systemet som et oplagt valg i de mange offentlige udbud, som i stigende grad sætter krav til bæredygtighed og totaløkonomi i produktets levetid,« siger Jonas Petersen.
En sidegevinst er, at systemet er testet med høje resultater, når der gøres rent kun med vand. Miljøaftrykket bliver derved endnu mindre, når forbruget af kemi mindskes.

SENESTE ARTIKLER: