Kompakte robotter fra Taski med super skarp navigation

Super skarp navigation og mulighed for på mobilen at følge robottens arbejde, er blot nogle af fordelene ved de nye GS Ecobots fra Taski.

Navigationen er blevet superskarp, de er lette at betjene og mere kompakte. Det er nøgleordene bag to af de robotter, som Diversey viste frem på præsentationer i Aarhus og Vedbæk i foråret.
Feje- og støvsugerrobotten GS Ecobot 40 integrerer fejning og støvsugning og er effektiv på både tæpper og hårde gulvarealer på op til 1200 kvadratmeter i timen. Gulvvaskerobotten med navnet GS Ecobot 50 Pro er ligeledes en kompakt maskine, der klarer vask og opsugning på arealer op til 1800 kvadratmeter i timen.

LÆS OGSÅ: ServiceNow minimerer tidsspild ved driftsstop


De to nye robotter er udstyret med 3D navigationskameraer og kollisionssensorer.
»Der er ingen tvivl om, at teknologien nu er så godt udviklet, at robotterne står foran et stort gennembrud. Der har i en tid været tilbageholdenhed i at investere i robotterne, men med de kompakte maskiner vil anvendelsesmulighederne blive endnu større,« siger produktchef Henrik Andersen.

ULTIMAXX 1900 gulvvaskemaskinen, som blev præsenteret for godt et lille års tid siden har fået en storebror. ULTIMAXX 2900 Performance blev præsenteret på Diversey Days i foråret. Den nye maskine kan under optimale omstændigheder klare 2900 kvadratmeter på en tank.


I takt med at der kommer flere robotter ud i rengøringssektoren vil de psykologiske barrierer for den nye teknologi også falde. Og dermed er muligheden for den helt store udbredelse skabt.
»Med stor mangel på arbejdskraft, ikke bare i rengøringsbranchen, men på store dele af arbejdsmarkedet, er der også et stigende incitament til at gøre brug af rengøringsrobotterne,« siger Henrik Andersen.

Brugervenlige robotter


De nye robotter er meget brugervenlige og enkle at betjene. På en app kan rengøringsvirksomheden følge robotternes arbejde og få rapporter over det udførte arbejde, man kan se forbrug af vand på gulvvaskemaskinen mm.
Robotterne kan suppleres med henholdsvis ladestation og for gulvvaskerens vedkommende med station for tømning og påfyldning af vand.

SENESTE NYHEDER: