”Tænk der allerede er gået 55 år”

Sådan funderer stifter og ejer Anders Andersen, om at det i april var 55-år siden han startede rengøringsvirksomheden.

Det er ikke bare en stor markering for Anders, men også for Anders Andersens Rengøring, da det er 55 år siden, at 17-årige Anders startede som selvstændig vinduespudser. Den 5. april 1968 gik Anders i gang med at polerer vinduer hos sin første kunde, og gamle skole, Borup Skole.

Anders fik hurtigt ry for at levere kvalitetsarbejde og god service, og det gav vedvarende vokseværk i form af nye kunder og flere medarbejdere. I dag er Anders Andersens Rengøring blandt Danmarks største rengøringsselskaber med mere end 1.300 medarbejdere.

LÆS OGSÅ: Generationsskifte i Anders Andersens Rengøring

I oktober overdrog Anders Andersen stafetten til sin søn Anders Henning, som i dag er direktør for firmaet. Anders er fortsat en stor del af firmaet og er arbejdende formand for bestyrelsen. Anders Andersen får lov til at gøre netop det han elsker mest, at komme ud og besøge medarbejderne. For som Anders siger, er medarbejderne 0,1 % vigtigere end kunderne.

SENESTE NYHEDER: