De fleste klager vedrører toiletter

Tork lancerer et nyt luftfriskersystem for at holde toiletter friske konstant.

Toiletfaciliteter er den største kilde til klager og udgør over 45% af de klager, som facility managers modtager. Desuden viser ny forskning fra Tork, at 67% af medarbejderne siger, at de er mere tilbøjelige til at klage over toiletterne end over noget andet aspekt af kontoret.

Derfor er det afgørende, at toiletterne drives effektivt for at sikre en standard for renlighed, der får folk til at føle sig godt behandlet.

Dårlige lugte på toiletter har en negativ indvirkning på virksomhedernes omdømme, men mange traditionelle luftfriskere kæmper med at være effektive på grund af deres ”spray og forsvind ”-effekt. De skal samtidig placeres højt på væggene for at levere friskhed til hele rummet, hvilket bestemt ikke er ideelt med henblik på kontrol med og påfyldning af dispensere.

»Vi sætter os altid i vores kunders sted, når vi udvikler innovationer. Vores research viste de udfordringer, de oplevede med traditionelle luftfriskere – både med hensyn til deres funktion og tilgængelighed for rengøringspersonalet. Det understregede, at det, de virkelig ønskede, var en ensartet løsning med en jævn og konstant duft over tid samt et system, der kunne serviceres langt lettere,« siger Meta Grundén, Global Brand & Innovation Manager hos Essity.

En ny luftfrisker, der fordeler duft jævnt og kontinuerligt

Tork har lanceret et nyt system, der gør det meget lettere at holde dine toiletter konstant friske. Det nye system anvender en unik højteknologisk teknologi, der er fri for drivmidler for at neutralisere lugte kontinuerligt og ensartet. Forskning viser, at den vigtigste faktor, som kunderne angiver, når de vælger et luftplejeprodukt, er ”langvarig ydeevne”.

SENESTE NYHEDER:

Tork Constant Air Freshener kan holde i op til 90 dage, før den skal påfyldes med en række dufte, der eliminerer dårlige lugte og skaber en ensartet, og frisk toiletoplevelse. Dette hjælper facility managers med at undgå klager over dårlig lugt på toiletterne.

Et system, der er nemt at anvende og påfylde

71% af rengøringspersonalet var enige i, at hvis dispensere til toiletter var hurtigere og nemmere at påfylde, ville de have mere tid til andre rengøringsopgaver. Tork Constant Air Freshener-dispenseren er certificeret som ’Let at bruge’ for hurtig påfyldning4. Den kan også placeres fleksibelt i en højde inden for rækkevidde, så den er let tilgængelig, hvilket gør vedligeholdelse nemmere. Påfyldning og batteriskift kan også planlægges i de eksisterende rengøringsrutiner for at spare personalet værdifuld tid.